Gogo-girl blev disco-diva

Det som började som en gogo-flicka från det glada 60-talet slutade som en 70-tals disco-diva när håret kom på plats! Sen var valet av tyg till vingarna ganska självklart: Disco-glitter!

Tjusig brutta, inte sant? Jag tror hon ska få en eller ett par systrar också. Leopard och zebra, vad sägs om det?



Jag var inne på ett jättefint ceriserosa thaisidentyg också. Jag har flera halvstora bitar thaisiden  i olika färg som mamma har köpt, just för att jag ska ha dom till änglarna. Dock har ingen ängel funnits värdig dom fina tygerna ännu.....Vilken naturligvis är struntprat och dåliga ursäkter....

Så klart jag ska använda dom! Mina änglar är värda det bästa, fattas bara annat. Men ibland blir jag så kär i själva tyget så det blir svårt att använda....... Som tigertyget jag hade nu till exempel. Det var bara rester jag fick från nåt av mammas syprojekt men det har legat länge. Jag använde faktiskt en del som bräm på mantlar jag sydde till barnen när dom var mindre, det minns jag nu. Men ju mindre det blir kvar av tyget desto fjaskigare blir jag...... Fånigt egentligen, det finns väl fler tyger att köpa? Finns folk som tillverkar tyg hela dagarna!

Och SLUT på tyg, det tvivlar jag på att jag nånsin får..... :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0