En dag full av sol

Jäddrar vad nöjd jag är med dagen! Och jäddrar vad jag har jobbat - hela eftermiddagen!

Jag har städat i gäststugan där jag numera har mina sygrejer. Även tavlorna och teckningar och allt annat sånt har fått husera där. Men eftersom tavlorna kom till efter att jag flyttat ut sygrejorna så har dom bara ställts in allteftersom och det har varit en allmän röra där. Man har fått kryssa sig fram för att komma till symaskinen eller skåpet. Även lagerhyllan kom dit i efterhand och har stått strax innanför dörren istället för intill väggen som det var tänkt. Men nu är det fint i stugan! Så fint man kan göra efter dom förutsättningar som är.

En annan sak som gör det svårorganiserat är att det inte är byggt som syrum/ateljé från början utan just som gäststuga. Kökshörnan är kvar, likaså kylskåpet och spisen. Överslafen är också kvar så jag har inte mycket till väggutrymme......... :(  Jag kan inte heller stå och måla i gäststugan, det får jag göra i snickarboden.

Kanske jag skulle köpt en friggebod och inrett till ateljé istället?

När jag plockade och bar ut prylar i solen återupptäckte jag en massa tyger. Tyger som jag köpt, tyger som jag fått, tyger som jag glömt att jag hade. Kära återseenden! Nu vill jag sy!

Nu sitter jag här med en kopp te och en bunt Allt om handarbetes Sömnadsmagasin.....

:-))


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0