En ovälkommen gäst

Jag har haft besök av herr Migrän i två dagar. Nej jag har inte alls bjudit in honom, han dyker alltid upp objuden. Otrevlig är han, han får mig faktiskt att må illa!

Igår var han där redan när jag vaknade. Jag gav honom två Eeze till frukost för att bli av med honom men, nej han följde med till jobbet och hägnde mig i hälarna hela dagen!

I morse var han borta. Skönt tänkte jag. Men tydligen så tjuvåkte han med till jobbet för där dök han upp igen. Och inte bara hos mig, han uppvaktade två kolleger också! Det är ett helsike att tänka klart när man har den där hängande över axeln, går inte att koncentrera sig!

När jag kom hem gjorde vi pizza och sen lade jag mig på soffan framför tv-n. Där somnade jag och vaknade en timme senare när cash cab började. En siren ljöd och den lät precis som brandlarmet på jobbet! Ett gott tecken att det ljudet väckte mig! Medans jag slumrade verkar herr Migrän ha smitit. Bra det. Jag vill inte ha honom! Jag gillar honom inte alls och tycker det är så skönt när han sticker iväg.

Men - jag tror han står och lurar runt hörnet fortfarande. Jag kan känna hur han spanar in mig.

Migränjävel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0