Nya tag

Jag vägde mig ikväll. Det var inte loligt.

Man ska inte stirra sig blind på vikten sägs det, det kan vara muskler som väger! Fast det där som sitter runt höfter, mage och lår är nog inte muskler..........suck. Vart kom det där ifrån? Så plötsligt liksom.

Nu är det godis-stopp här. Och kakstopp (ej att förväxla med kokostopp). Lite surt nu när det är semester kan man tycka. Glass vill man ju ha när det är sommar. :( Och rabarberpaj och jordgubbstårta.........fast jordgubbarna är ju faktiskt goda som dom är. En liten tröst. Skulle en glass slinka ner under semestern så får man väl ta nya tag efter den. Det ordnar sig.

Aktiv skulle jag vara på semestern också. Men vem vill springa när det är varmt ute? Inte jag. Och jag har huvudet fullt med annat.

Det var Nostalgicafét förra veckan. Och så ska jag ställa ut tavlor på Krokvågs landsbygdsidyll två sista veckorna i juli och då ska Remix ha musikcafé en kväll. OCH jag ska vara med och måla på Stortorget på Yranveckan! Ja. PÅ torget. Jag får tyvärr inte ledigt mer än en dag från jobbet men med lördagen blir det två dagar i alla fall vilket ju är bättre än inget.

Svårt att fokusera på träning också, när huvudet är så fullt. Och ändå finns det inget bättre sätt att rensa skallen än att ta ut sig riktigt ordentligt. Ikväll var jag i alla fall och styrketränade. Det var definitivt bättre än inget!

Kommentarer
Postat av: Kajsa

-Ja det är min lilla Daisy det. Ja lite glass måste man få äta!;)

2010-07-09 @ 20:50:08
URL: http://kajsalinnea.blogg.se/
Postat av: ilona

men gun om du tänker på vikten alla veckor utom dom två du har semester o jul o nyårsveckan, då har du varit hård i 48 veckor så då kan du unna dej lite gott under tre veckor..

obs..lite gott skrev ja :-)

2010-07-09 @ 21:06:45
Postat av: Susanne

Kan rekommendera en blogg som har en sund och skön inställning till det här med kost och vikt. Många andra intressanta tankar också.

Håll tillgodo! :-)



/ Susanne



http://www.annahallen.se/

2010-07-09 @ 21:25:23
URL: http://blackbeauties.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0