Nu igen!

Nu räcker det väl - igen! Minus 32 inatt. Det börjar gå till överdrift.

Jag är hemma och eldar. Hostan vill inte riktigt ge med sig så jag tänkte det var bättre att vara hemma än att ta sig till stan i denna kyla. Jag ringde till skolan och fick veckans uppgift och den går bra att pyssla på med hemma. Vi har foto och vi ska försöka överföra det vi brukar göra till foto. Vilket var rätt intressant eftersom när jag målar så målar jag ofta människor - men när jag fotar så fotar jag natur och ljus och små detaljer. Det är kanske dags att börja fotografera människor med andra ord.

Just nu har jag tre plåtar baguetter på jäsning. Eller baguetter och baguetter....nån slags bröd är det. Minibaguetter kanske? Jag bara hittade på nåt. Innehåller bland annat havregryn, honung och havssalt. Tänkte strö en plåt med flingsalt och ha solrosfrö på en annan. Släng dig i väggen, Leila! ;-)

Sen har jag faktiskt tagit ner adventsljusstakarna...... tänkte bära ut dom sen. Kanske byta gardiner? Eller är det överkurs?

Sören släppte ut katten inatt. I denna kyla.... "Jamen han ville ju gå ut, han stod och skrek vid dörren!" Ja ja, ok då. Men problemet är att katten inte har dykt upp än.....och det går en räv på våran gård ibland. :(
Hoppas han kommer fram sen när jag går ut. Stackars kissen, inga vinterskor. Tur han har päls i alla fall.

Nä nu är det dags att grädda bröd!

Kommentarer
Postat av: Trollpackan kvastar in!

Ja, det där med gardinerna är ju klart överkurs, jag tycker att det räcker med att bära ut adventsljusstakarna jag;)

Brödet låter kanon, jag kvastar gärna över och smakar!



Hmm...-32?! Snacka om överkurs! Här hade vi -23 igår och jag tyckte att det räckte. Iallafall myggfritt...

2010-02-23 @ 19:51:30
URL: http://www.trollpackan.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0