Hmmmm.....

Ja det är ju faktiskt fredag igen. Tänk vad tiden flyger fram. Och inget bloggande blir det.

Vad gör jag då? Jo jag har varit hemma sjuk i två dagar. Sjuk nu?? Det har jag väl inte tid med! Med jul och födelsedagar och allt vad det är framöver! Fast om jag inte varit sjuk så hade jag ju jobbat och ändå inte hunnit med nåt hemma - så vad klagar jag för?



Ja det är väl just för att jag är sjuk. Bara småsnuvig men trött, yr och konstig i magen. Parasiten? Hm, njä tror inte det. Fikade visserligen på Jamtli förra fredagen men där serverade dom kokt vatten och snabbkaffe. Jag var där med Remix och sjöng - i minus 20 grader. Jodå, det gick bra, frös lite om ryggen bara. Men vi rörde på oss till sången och sen applåderade vi oss själva - allt för att hålla värmen! Sen när det blev dags för dans kring granen så var vi inte sena att kasta oss in i leken. Det var ju inga andra som gjorde det..... Har man börjat bula ut sig så kan man lika gärna fortsätta, inte sant!

Jag var ju i stan helgen innan också. På skidstadion och gjorde snöskulptur. Och vi fikade och åt där med men det var ju efter att påbudet om att koka
vattnet gått ut så jag tror inte det är nån parasit jag har, snarare virus. Nåt skit är det i alla fall.

Här är Birger när han nästan var klar.



Idag är jag piggare än igår så det går framåt. Känns som jag måste få en del julstök gjort i helgen eftersom nästa helg är totalt fullbokad. På fredag ska jag på julbord med jobbet, på Arctura minsann! Hoppas våran Birger i snö står kvar så man får skryta lite. ;) På lördagen fyller den store mannen i huset år och den stora lillgubben ska ha födelsedagskalas eftersom han fyller år nästa tisdag. Vi kan nämligen inte ha kalaset på söndagen för då är det stor julkonsert i Fors och Ragunda kyrka! Tre körer, bland dom Remix. Det blir skoj! På onsdag är det repetition med alla tre körerna.



Bäst jag inte jobbar ihjäl mig i helgen utan vilar mig i form istället. Det blir väl jul ändå.

Och nä, nån bild på fredagsoutfit blir det inte. Men jag kan avslöja att jag inte hade kjol idag eftersom jag inte var på jobbet. Jag som tillsammans med Jonte hade utlyst tomte-fredag och köpt luva och allt..... :( 

 



Jag får ta igen det på måndag, då är det ju Lucia.

Nu är det soffläge som gäller känner jag. Good bajs.



 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0