Mitt anarkistiska hår och min okritiska hjärna

Mitt hår gör som det vill. Nu igen. Det spelar ingen roll att det var bra när jag gick från frissan. Det vill inte bli som jag vill.

Antingen låter jag det lufttorka eller fönar lite lätt och då ligger det platt, förutom precis ovanför luggen där det formar sig till en spontan Kurt Olsson-frisyr eller så försöker jag forma det med en borste medans jag fönar och då ser jag ut som ett ägg (ett hårigt ägg). Eller så lessnar jag och går och lägger mig med blött hår och då spretar det på morgonen fast mest på ena sidan och inte där jag vill.

"Fraggel-frisyr" läste jag på en blogg (inte om min frisyr dock) och det ligger nåt i det. Tack vare detta uttalande har jag även haft en fraggel-låt i huvudet i flera dagar. Tack till henne och grattis till mig som har en hjärna som är som en kombinerad tvättsvamp och bandspelare: den suger villigt upp allt som liknar musik det allra minsta och sen spelar den upp det om och om igen. Dock bara för mig. Vilket väl är tur.


Kommentarer
Postat av: Bad hair anyday

Åh, vilken låt var det? Fragglarna gjorde jättebra musik! (för det var säkerligen de själva som gjorde den, don't tell me otherwise!)Från ett hårigt ägg till ett annat! :)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0