Vintern raaaasat ut

Igår var vi till Kälarne på boxträning. Det är ju Valborgsmässoafton idag så då blir det inget i Ammer. Och vara utan träning, det går ju inte an! Förra veckan var det ingen boxning på torsdagen, villket i och för sig var bra för då skulle jag baka till utställningen på skolan och var dessutom tvungen att ta en senare buss hem för utställningsförberedelserna tog tid. Och på söndagen blev det ingen body pump. Hujedamej! Tur jag sprang 5 km istället. Och ingen dans i måndags. Men nu har det rättat till sig.

Ledarna hade varit på kurs i helgen. Dom körde hårt med oss.... men det var kul. Lite ny teknik, nya slagkombinationer. Koordination, vad är det??? Men får man träna så sitter dom nog till slut. Och det är bra att träna hjärnan också, inte bara kroppen.




Ettornas utställning i helgen gick bra. Inte så många besökare och inte så många tavlor sålda dock. Bara en som jag vet hittills. Tvåornas utställning på Ahlbergshallen pågår än om ni är instresserade. Dom fick bra recentioner i båda tidningarna:

http://op.se/kulturnoje/kulturartiklar/1.996793

http://ltz.se/kultur/kulturnytt/1.996098




Solen skiner. Det är härliga dagar nu. Kallt  på morgonen men varmt framåt eftermiddagen. Som om det vore maj månad redan. Fast det är det ju faktiskt snart. Redan imorgon.

I kväll blir det majbrasan nere vid skolan.

Kommentarer
Postat av: Maggan

Jo just det, jag rekommenderade dig för ev. målning/utsmyckning av en vägg på Kaffestugan. Bra marknadsföring kanske? Haci skulle höra av sig till dig!!

2009-05-03 @ 10:39:51
URL: http://mags.webblogg.se/
Postat av: alias Kvasthilda

Härligt!

2009-05-04 @ 19:13:37
Postat av: Åsa

Halloj!

Får vi se dina alster på amatörutställningen på Hussen nu i maj????

2009-05-05 @ 10:20:45
URL: http://ace67.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0