She´s got the look

Dagens outfit: "baggy" jeans med reva på låret, svart stor-t-shirt med arg tiger på, naturvit fleecefilt med ren på, grå strumpor med får på och tofflor....nä jag ska inte på rock-konsert, jag har sovmorgon idag. Och jag ska inte gå till skolan klädd så här.

För nån vecka sen satt vi på lunchen och pratade, kanske det var om musik för J i tvåan sa "Jag skulle vilja ha noterna på gitarren i ACDC:s Thunderstruck!" (jag vet inte om hon tänkte spela den eller göra ett konstverk av dom, man vet inte så noga med konstnärer...) "Hur är det den låter?" fortsatte hon när några i församlingen såg ut som frågetecken. "Jamen jag har den på telefonen, vänta" sa jag och letade rätt på den. Då säger M: "ÄR du hårdrockare, Gun? Du ser ut som en hårdrockare." Jag svarade nåt om att jag kanske är smyghårdrockare...? Det tyckte hon var skitkul. Vad var det för roligt med det?

Vad jag menar är: Ja jag lyssnar på ACDC och Aerosmith men jag gillar inte Metallica. Jag har aldrig varit på hårdrockskonsert och jag har aldrig ägt en band-t-shirt. Jag kan lika gärna lyssna på Iggesundsgänget. Eller JP Nyströms. Eller Pink. Eller Shamrock.

Jag vill inte säga att jag är musikalisk allätare för jag äter inte alls allt. Jag gillar inte dansband. Dansa vill jag men inte höra dansband, hurr! Country har jag också lite svårt för, jag tror att dansband faktiskt är lite släkt med country. Deathmetal är bara jobbigt, det går bort. Väldigt improviserad jazz är också jobbigt att lyssna på, så där så dom tappar bort både ton och tema. Techno? Nja, ibland kan det gå att lyssna på, det beror nog på graden där också. Och dagsformen.

Hur ser en hårdrockare ut då? Jag tänker "långt trassligt hår, jeans med revor, nitbälte, svart band-t-shirt, jeansjacka med bandlogga på ryggen". Riktigt så ser ju inte jag ut..... 
Långt hår? Nej, jättekort just nu. Jeans? Ja ibland men oftast inte blåa och inte trasiga (bara hemma) men jag gillar kjolar bättre. Nitbälte? Nä, fast jag vill ju ha ett..... Svart band-t-shirt? Nä, men jag har faktiskt några svarta toppar med annat tryck på. Jeansjacka? Nej, huga huga. Det närmaste jag har är en i brun manchester. Men det där kanske var fel? Det där var nog bilden av en hårdrockskille....eller är jag bara fördomsfull? Berätta för mig, hur ser en rocktjej ut? Ser jag ut som en??

Ok, vad blir dagens outfit då? Jo, det blir olivgrön manchesterkjol, grovstickade svarta strumpbyxor, långsnörkängorna, svart topp, brun manchesterkavaj. Håret står på ända som vanligt, kort och rött. Hårdrockare, jag?!

Kommentarer
Postat av: Inger B

Du kan se ut som en hårdrockare ibland (men inte när du har din basker eller cowboyhatt)



Ha de så bra



2008-10-01 @ 16:12:50
Postat av: alias Kvasthilda

Nä i baskern ser jag ju ut som Evert Taube eller hur var det... :)))

2008-10-01 @ 21:45:16
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Alina

Godkväll! Fin blogg:)

2008-10-01 @ 21:49:48
URL: http://emmiealina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0