Jag är som jag är!

Varför måste en massa mänskor säga sånt som: "Men du är väl inte tjock!"? Detta sägs oftast i samband med kläddiskussioner eller när man tackar nej till nåt smaskigt till kaffet.

Nä! Har jag sagt att jag är tjock?? Jag är inte tjock!

Jag om nån ska väl veta hur jag ser ut? Men....

JAG vet hur jävla svårt det är att hitta längre jackor eller kappor som går att knäppa över rumpan utan att vara stora som tält upptill. JAG vet att långa tröjor ofta hakar upp sig på höfterna. Jag vet att byxtillverkarna tror att när man har stor rumpa och tjocka lår, då har man även långa ben (nä det vet jag inte men det är en gissning, en kvalifierad sådan!). Klänningar och tunikor ska vi inte tala om.....

Nej, jag vill inte se annorlunda ut. Jag vill bara ha kläder som passar. Och jag vill inte höra att jag inte har stor rumpa för det har jag. Jag har storlek 44 nertill för det mesta. Och 38 upptill. Detta är fakta. Varför säga till mig att jag INTE har stor rumpa? Ska jag bli glad då? Är det fel att ha stor rumpa?! Va?!

Jag provade en ärmlös tunika på KappAhl idag, som ett långt svart linne med en småblommig volang i chiffong längst ner. Hade korta jeanskjolen och svarta strumpor.  Såg mig i spegeln bakifrån i provhytten och funderade om det var en skrattspegel. Nä..... jag ÄR faktiskt så där bred.....Hmm... Jaha. På så sätt. Mmm. Sexigt! ;-)

I latinamerika utför dom RUMPFÖRSTORINGAR. Det ni.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Haha, du ska inte känna dig skyldig till mitt häxmöte. Det var en äkta Disneyhäxa, och vad jag förstår av korten här så är ni inte lika alls.

Postat av: Lina

Jävligt bra inlägg!!! =)

2008-10-15 @ 12:10:10
URL: http://monroy.blogg.se/
Postat av: Maggan

Senaste tiden (läs 2 veckor) när jag går in och läser din blogg så spelas, låter, väsnas det på ett speciellt sätt...Är det häxeri med i bilden eller vad? :): Det låter som en märklig inspelning från en rockkonsert. Nån annan, eller är det bara i mina öron?

Förresten, rumpor kan aldrig bli FÖR stora. Så det så!!

2008-10-15 @ 19:16:26
URL: http://mags.webblogg.se/
Postat av: alias Kvasthilda

Tapetorkestern: Tack. Nu kan jag slappna av (så gott det går när det är fullmåne)



Lina: Tack! Jag var på sånt humör (och ÄR!)



Maggan: Nä det är inget fel på sidan. Det är filmen som ligger i ett tidigare inlägg som går igång (det om hur en hårdrockare ser ut).... jag tänkte den skulle försvinna ut i periferin så småningom. Gör den inte det så får jag väl ta bort den, tyvärr.

2008-10-15 @ 21:32:18
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Mamma

Ja, det är lit störande musik, det är inte min musik. Kramar.

2008-10-16 @ 19:42:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0