Silicon valley

Läste en artikel i Expressen igår om Linda Rosing, bland annat om nån fånig undersökning om folk visste vem hon var, om karlarna ville ha ett förhållande med henne och om kvinnorna var avundsjuka på hennes kropp och utseende. Varför frågar dom inte tvärtom? Kanske finns nån tjej som är attraherad av henne?! Eller nån karl som vill ha hennes kropp?! Ja det finns det i och för sig enligt undersökningen men det var inte så jag menade...

Nå jag tänkte leta rätt på den på webben, länka till den och skriva nåt dräpande men jag hittade den inte på en gång och sen fastnade jag i en massa andra artiklar som egenligen inte är intressanta men nog fan ska man läsa dom ändå! Suck....så man är. Nä det blir inget dräpande inlägg. Då tror ni bara att jag ÄR avundsjuk på hennes kropp och utseende. Hon trodde det själv nämligen. Enligt undersökningen var det inte många kvinnor som var det men hon trodde inte det stämmer. Nähä? Bara för att hon är blond och har stora tuttar ska jag vara avundsjuk på henne? Känns som om det är viktigt för henne att tro det. Luktar lite dålig självkänsla här. "Kolla på mig vad snygg jag är och det är inte du, eller hur, eller hur, eller hur? Visst tycker ni det?!"

Ja, för all del, låt henne tro det då. Jag känner henne inte. Själv har jag nertill vad hon har upptill. Och det är helt ok för min del. Tror ni mig? ;-)


Jaha det blev ett sånt  inlägg i alla fall. Och nu hittade jag artikeln¨. Läs eller ge fan.


Slutkläm:
Att bygga sitt ego på utseendet håller inte i längden.

Kommentarer
Postat av: Emma

Jadu allt stämmer så bra.. och det är där "att bygga sitt ego på utseendet håller inte i längden" va bra sagt.

2008-11-07 @ 11:23:29
URL: http://memzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0