Virus och choklad

Har haft ofrivilligt bloggstopp pga VIRUS! Nä jag har inte varit sjuk. Det är datorn som haft virus. Men jag lyckades få bort det lilla äcklet till slut. Hoppas bara det inte hann ställa till med nåt fuffens innan.

Nu har jag läst ikapp lite på andras bloggar och nu ska jag skriva nåt. Tänkte jag. Gäsp.....

Idag har kroppen varit uppe och gått men hjärnan har varit kvar i sovande tillstånd. Jaja, jag vet, det börjar bli tjatigt med detta trötthetsgnällande men ni kan väl hoppa över dom raderna då? Jag kan sätta "gnällvarning" på rubriken kanske. På skolan var jag extremt oinspirerad. Jag gick till och med och lade mig i vilrummet strax före lunch för jag fick inget gjort, satt bara och glodde tomt på pappret och tuschet. Men det gick inte att somna, det var för kallt.

Ikväll har jag inte gjort mycket heller. Har ingen lust. Är trött. Det känns som om man bara väntar på att klockan ska bli så mycket att man får gå och lägga sig. Får får man väl men lägger jag mig för tidigt vaknar jag säkert efter en timme och blir uppe halva natten sen. Och förresten ska väl barnen nattas också innan jag får törna in.

Sören har varit till Sundsvall idag. Bland annat var han till Liedl. Men tror ni han köpte nån mumsig choklad då? Nä.... Jag som trodde det var tvång på sånt. Vit choklad med ett lager mörk choklad med kaffesmak. Eller det går bra med nån annan också.....

Jag är på "ligga i soffan och äta choklad och slökolla på tv-n"-humör. Men jag har ingen choklad och på tv är det säkert bara blaj.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Liedl=Evil. Prova kladdkaka istället. Jag har hört att det funkar mot det mesta, själv lyckas jag ju aldrig testa numera...

Postat av: alias Kvasthilda

Du tjatar om denna förbankade kladdkaka så jag kommer att baka en i morgon när jag är hemma..... (jag är inte så sur som jag försöker låta :-P )

2008-11-20 @ 19:56:04
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se/
Postat av: Emma

"Men jag lyckades få bort det lilla äcklet till slut" Hahahaha =)

2008-11-20 @ 20:58:23
URL: http://memzz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0