Fever in the morning, fever all through the night

Jag fryser, jag fryser, jag fryser! Fast jag vet inte om jag har feber. Jag tror inte det. Fast varför fryser jag så?

Igår var det kallt i bussen när vi klev på så jag behöll jackan på. Ja det drog till och med från dörren, det vart en stor springa i den när bussen körde! Det fladdrade i gardinen. Jag bytte plats. Nå, eftersom jag satt med jackan på hela vägen och blev varm och mojsig så blev det väldigt fruset när jag kom ut i kylan igen. Sen frös jag hela dagen. Ända till läggdags. Då fick jag dra på mig lurvstrumporna och fleecefilten för att kunna sova. Det räckte inte med Sören.

Idag fryser jag med. Fast imorse tog jag av mig jackan när jag hade satt mig i bussen för det var varmt inne. Men ändå, när jag stod där inne i stan och väntade på bussen som skulle ta mig ut till Härke så kändes det kallt, kallt, kallt! Varför är Östersund så kallt? Är det för att vinden har hela Storsjön att ta fart över? Det blåser tamejfan nordan jämt. Från alla håll!

Sen när man kommer hem så skulle det ju sitta fint med en varm dusch. Nä då finns det inget varmvatten....då måste man elda först. Dessutom är det bara 17 grader i köket. Plusgrader i och för sig. Alltid nåt positivt. Sen blir man varm när man bär ved också. Heja heja.

Tur det är fredag imorgon. Då har jag hemstudier. Då jävlar ska det eldas! Sen om jag fortfarande fryser ska jag ta mig ett bad mitt på blanka dagen. För det är jag värd.

Man kan försöka värma upp sig från insidan också. Med konjak till exempel. Skål!



Kommentarer
Postat av: Ulrika

Jag fryser också nu. Det måste vara att det fortfarande är fuktigt ute och kring 0 grader. Det brukar inte kännas lika kallt sen snön har kommit. Ska basta ikväll, och kanske stjälper jag i mig en konjak jag a!

2008-11-07 @ 08:16:31
URL: http://ullda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0