Det har ju snöat...

Upptäckte nyss att det kommit nästan en halv decimeter snö inatt. Var ner på Hammarn och köpte mjölk mm (inte för att jag ville, helst ville jag gå och lägga mig, men är mjölkenslut så är den) och solen sken och världen var vit. Och nu är jag faktiskt lite piggare. Om det beror på värktabletten jag tog förut eller på att jag fick lite solsken och frisk luft låter jag vara osagt.
I morse hade jag taggtråd i bröstet när jag hostade, snorig och eländig vara jag. Och jag är plötsligt barryton istället för sopran. Men nu smakade kaffet bra. Det måste vara ett steg i rätt riktning. Att kunna känna vad kaffet smakar. Annars har det varit så eländigt att inte kunna känna smak. Man kan inte ens tröstäta! Vilket öde, va? Man kan naturligtvis se det positiva med det också. Inget godisätande för det smakar ändå inte gott. Å andra sidam smakar den nyttiga maten inte heller nåt....
Det var i alla fall inget vinterväder ute trots nysnön. Solen sken och värmde. Jag som hade klätt på mig vinterjacka, täckkjol och hela baletten. Jag fick klä av mig när jag kom på Hammarn! Av med mössan åtminstone. Dags att rota fram vårjackan tror jag. Fast än får vinterjackan vara kvar inne, det har varit svinkallt om nätterna.
Nu ska jag höra om Herman och Aksel ska ha nån fika snart. Och sen kanske jag ska tvinga dom att sluta spela så jag får lägga mig i tv-soffan? Jag är sjuk och borde således ha företräde till tv-n.
Discovery Channel, here I come!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0