Sko sig

Jag köpte skor på semestern. Inte för att jag behöver mer skor egentligen.....
men jag blev ju kär! Fast skinn är det ju
inte...... å andra sidan var dom inte särskilt dyra heller. Och jag känner mig fin i dom. Sexig. ;-)
Lite platå är aldrig fel tycker jag.
Tänk spetsmönstrade svarta strumpbyxor till och en rak kjol. Mumma.

Jag gillar skor. Kanske ni har räknat ut redan. Jag köpte ju dom röda "träskorna" tidigare i sommar, dom har ni fått se. Dom gillar jag skarpt. Sen har jag ett par blommiga tygkängor, som ser ut som sneakers fast med långa skaft och knäppning istället för snörning. Blommiga i grönt och rosa och fodret är knallrosa så man kan ha skaften nervikta om man vill ha en extra färgklick. 


Sen har jag dom långskaftade svarta kängorna med snörning, riktiga häxpjuck. Inget kort på dom, tyvärr, men en kollega tyckte dom var porriga så ni får väl ha lite fantasi!

Jag har ett par pistage-gröna sandaletter med svart platåsula på. Dom råkade jag hitta på rea när barnen skulle ha sandaler en sommar för många år sen. Ja det måste vara 6 år sen för det var Hackes första sandaler. Gissa vilka skor som var billigast och vilka som var dyrast? Just det, Hackes sandaler som var minst var dyrast..... och mina var billigast (rea, ok då, men ändå!). Dom har jag haft som festskor länge, jag gillar verkligen dom. Och platå är aldrig fel, som jag skrev tidigare, speciellt inte på en taxbent kvinna som jag. Lättare att gå i än skyhöga klackar.

Röda gympadojjor har jag, fast dom är lite platta tycker jag. Men fräsiga. Och nu även vita eftersom jag köpt nya springskor och mina gamla, vita adidas får tjänstgöra som promenadskor. Dessutom fick jag ett par springskor av syrran också som hon inte trivdes med så nu står det 4 par gympadojjor i hallen! Jag måste skaffa en skogarderob eller nåt.....Skulle vara coolt att ha ett par platå-sneakers, kanske? En kollega till mig har såna här ---->

Jag har espandrillas med platåsula (nähä?!) och virkad överdel. Man snörar dom runt vristen med ett virkat band. Jättesöta. Dom känner jag mig riktigt tjusig i. Somrig och kvinnlig. Ja jo, jag känner mig kvinnlig i dom svarta jag köpte senast också.... fast på ett annat vis. ;-)

Skor jag minns är bland andra mina vita skinnskor jag fick när jag skulle konfimeras. Jag gick hem från konfirmationen på lördagen och hade såna skavsår när jag kom hem! Men sen använde jag dom skorna jämnt, jämnt och jag minns flera år senare när jag rensade bland mina kläder och skor, dom var så fula och slitna att jag kände att jag måste nog slänga dom. Men jag ångrade mig nästan på en gång! För då hade dom blivit så sköna. Annars var det modernt med mockasiner när jag komfirmerades (eller vad det kan heta, vita med fransar och pärlbroderier på?) men dom var för platta och passade inte mina fötter, när jag gick stannade skorna kvar! Samma är det med ballerinaskorna i dagens läge, passar inte mina fötter - eller är det min person dom inte passar?


Kommentarer
Postat av: monia

var är hennes skor köpta??? sjukt snygga och vad är de för märke!!!???

2011-07-07 @ 10:59:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0