Såsa-omkring-dag

Ringde vårdcentralen och där tyckte dom jag skulle äta upp penicillinkuren innan jag träffade doktorn igen. Ok, jag gör väl det då....
Idag har jag inte varit från gården. Men det var rätt skönt faktiskt. Hacke har haft Victor här och dom har lekt och grejat på tillsammans med Herman. Jag har sytt lite på en ängel, den tredje som blir klar inom loppet av en vecka, det ni! Bilder kommer när dom är klara. Men den senaste skulle behöva ett par stora ör-ringar. Sören föreslog att jag kollar bland fiskegrejer på sportaffären. Ska göra det imorgon. Hoppas jag är piggare då.
Vi åt tacos ikväll och till det tog jag ett glas vin. Sen tog vi ett varmt varmt bad medans barnen såg på Bolibompa. Det gör förstås inte att man bli piggare.....*gäsp*....men det var mysigt!
Tror jag ska ta mig en konjak när vi lagt barnen, det är ju fredag... och det är nog bra mot bihåleinflammation, tror ni inte?

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hello gun! Hittade din blogg, trevligt!! Ja den där jäkla förkylningen, är inne på min 3:e vecka, har varit bra i 2 dagar & nu känns det som det ska börja om!! såååå jääävla less!! krya på dig!!

2008-01-06 @ 20:32:31
URL: http://blogghanna.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0