Burr sa Kasper

Kallt idag. Minus 17 ute och plus 14 inne i köket! En mig närstående person hade dragit ner shunten igår. Han visste väl inte att det skulle bli kallt igen förstås...... tände upp och tog på mig en sjal.
Kallt på jobbet också.  Nu har dom fått ordning på ventilationen. Frånluftsspjällen har varit stängda hela tiden. Konstigt att luften varit dålig? Nä..... Fast nu verkar cirkulationen kommit igång på allvar för nu känns det som fönstren stått öppna hela morgonen! Luftcirkulationen alltså, inte blodcirkulationen! Brrr..... satte på mig sjal och torgvantar och hämtade en kopp kryddigt te.

Pinknödig blir man också.....

image19

Kommentarer
Postat av: Jannike

Bbrrrr - va kallt det ser ut!!

Förresten Gunsan, behöver du några Aloe vera-grunkor nu, så ska jag beställa på måndag, men då behöver veta VAD helst på fredag, och att det finns ev. stålars inne på kontot i helgen... Hör av dig i såna fall!!! Du som älskar att bada (?) skulle väl prova deras extremt bra Aloe bath gel - har aldrig varit med om maken - Mimmis fotvårtor har forsvunnit nu, sen jag började använda badgelen i ett fotbad... tog inte många veckor!! En suverän scrub skulle jag kalla den!!

Kram!!

2008-01-23 @ 14:04:21
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: Gun

Jag skulle behöva drycken med tranbär. Jag har slarvat med den men vet att jag blir piggare om jag tar den. Men nu är den slut.... och varifrån har du fått att jag älskar att bada? *rodnar*
Jodå, vi badar flera ggr i veckan faktiskt. Och badskum funkar inte för då får jag klåda så det låter intressant med badgelén. Men det beror lite på priset.

2008-01-23 @ 14:12:11
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Jannike

Vetskapen om badet??.... ha ha...inget allvarligt, jag lovar.... kom bara ihåg att du skrev i ett av de första inläggen jag läste att Sören hade tappat upp badvatten åt dig.... Hi hi...

Badgele´n är baserad på aloen, men har flera andra örter som tillsatser... antar att det är dom som ger scrub-effekten - första gången jag badade så gnuggade jag lätt på armbågarna efetr en liten stund, och vips lossnade all gammal hud - har då aldrig varit med om det i ett vanligt bad... Den är inte billig, men otroligt dryg och känns MILD... och du vet ju att du har 90 dagars "nöjd kund-garanti" - om du skulle få klåda eller inte vara nöjd på nåt sätt...

Pris: 210;- (250 ml, använd bara en klick i badvattnet eller som duschcreme i ex en loofa-svamp)

Tranbärsdrycken kostar 261;- som förut!

Fundera och hör av dig; du kan maila mig på: [email protected] och berätta vad du önskar beställa, så kan jag ge dig vidare uppgifter om betalning o sånt!!

Kram!!

Jättekul att du vil beställa drycken i alla fall!!

2008-01-23 @ 16:47:01
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0