Vårväder!

Idag var det INTE skoj att gå in och jobba igen efter lunchpromenaden. Det är solsken, smältvattnet rinner längs vägen, talgoxarna piper (eller vad nu talgoxar gör).

Jag var på bageriet och köpte en semla till eftermiddagskaffet. Det var tisdag igår men då blev det ingen. Innan vi for hem  var vi in på ICA. "Nu ska jag köpa semlor" sa jag. "Ja det ska jag med" sa Inger. Då HADE DOM INGA! Vad fräckt va? Nu när vi skulle ha. Hmpf! Inger köpte mums-mums och jag köpte Plopp istället.... image76

Jag fick så ont i huvudet på väg till jobbet. Jag började senare eftersom jag följde med Herman som moraliskt stöd när han vaccinerades. Det gick bra. Först blev han ledsen för det gjorde ont, sen blev han sur, sen följde jag honom till klassrummet och där upptäckte han att  locket på burken med frukt hade gått upp och frukten låg i väskan..... och när jag skulle hjälpa honom att skölja frukten så klarade jag inte att öppna kranen för det satt en dricksfontän på den! Och det tyckte Herman var jättekul (för det var ju inget svårt!)så då var allt bra igen.

Men huvudvärken..... man kan undra om det är min tur att bli förkyld nu. Det smårinner lite i näsan och jag känner mig yrslig. Tur jag köpte en semla att trösta mig med. Det hjälper nog, tror ni inte?

Kommentarer
Postat av: Jannike

MMMuuummmmaaa, vad god den såg ut!!

Hoppas du inte gått och blivit förkyld nu;-(

2008-02-21 @ 09:01:12
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0