Skiftbyte

Min blogg som mer skulle vara en plats för funderingar än en dagbok har blivit en rapportcentral för Hermans ben-status! ;-) Men sånt är livet!
Talade med Sören vid kvart i 10. Då hade doktorn kollat på det gipsade benet och det såg bra ut. Herman hade inte lika ont längre heller. Förutom i magen, han har inte ätit nåt på 24 timmar och dom hade just klivit upp! Det hade varit lite stök på natten, ont och så. Men nu var det frukost på gång.
Haqvin ska på kalas hos Kent idag, sen drar vi in till stan så Haqvin får hälsa på Herman och så blir det skiftbyte. Jag stannar kvar och Sören får åka hem. Och imorgon ska Herman och hans ben få komma hem.
Jag måste jag packa en väska så jag klarar att vara på lasarettet över natten, jag blir så less när jag är där! Jag kan inte begripa. Men hemma har man ju sina saker att pyssla med och kan gå och komma som man vill. Men det är kanske annorlunda att vara där när man inte är patient själv. Det ordnar sig.
Nu är det dags att stoppa in bröd i ugnen, jag har hunnit baka också, minsann.... (skryta skryta.)

Och solsken  och vackert väder är det!!

Kommentarer
Postat av: Jannike

Jaså blir han kvar en natt till? är det för att han har ont eller?

Lycka till i alla fall, ta med nåt trevligt att sysselsätta dig med... tänk då att ligga kvar i 2 veckor som en nära släkting gjorde med sin som när han fick diabetes... Fy attan vad trist....:-(

2008-02-24 @ 11:11:42
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: alias Kvasthilda

Jag har packat två spel, godis, nötter och en varsin tidning. Och påsen med stickningen åt mig! Så vi ska nog klara oss.
Jag vet faktiskt inte varför han får stanna en natt till. Jag skäms men jag vet inte ens vilket ben han har brutit..... men jag ska intervjua Sören och Herman ordentligt när jag träffar dom!

2008-02-24 @ 12:59:35
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se
Postat av: Jannike

Nähä... Vet du inte vilket ben??? ;-) Skämt å sido, när det gäller benen spelar det väl lite mindre roll oxå... han är väl inte höger eller vänsterbent???
ha ha Annat kanske om det var armen...

Lycka till! Hälsa go´Herman!!

2008-02-24 @ 14:12:23
URL: http://pyret07.blogg.se
Postat av: berit

Hej !
Huvva då, hälsa Herman från Faster och en stor kram till honom från oss alla....

2008-02-24 @ 22:27:29
Postat av: Åsa

Herrejösses! Här har det hänt grejer. Har inte läst din blogg på ett par dagar och vips, så är det benbrott och sjukhusvistelse...
Men som sagt, det kunde ju varit värre. Hälsa Herman att krya på sig i benet!!
Kram!

2008-02-25 @ 09:59:13
URL: http://ace67.blogg.se
Postat av: Thea

Ja, jag hörde av mamma om Herman o benet. HON lät verkligen ledsen - men det kommer att bli bra, han är ju inte den förste....Och barn brukar själva ha lösningar på allehanda problem såsom kryckhoppning eller annat! Hälsa Herman o rita en gubbe från mig på gipset! Kramis!!

2008-02-25 @ 11:26:42
Postat av: Jannike

Hoppas ni kommit hem nu och att allt är ok!!

2008-02-25 @ 20:27:06
URL: http://pyret07.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0