Mörk och mystisk.....

Det blev inte knallrött. Det blev inte ens som jag tänkte mig från början men det blev BRA!

              
Det blev istället rätt likt den bilden som frissan klippte efter.... märkligt.

Egenligen skulle det varit mer slingor och det trodde vi också att vi gjorde men tydligen tog vi i lite för lite med slingmedlet för när vi sköljt ur så var det inte mycket slingor alls. Men bottenfärgen är bra, jag känner mig verkligen mörk och mystisk.... det är lite stumfilm från 20-talet över det hela. Och visst blev det slingor. Sen lade hon på färgmousse, tre sorter, i ränder längs med slingorna...... jag kände mig som en tårta när hon höll på! Jag satt och fnittrade och hon trätte på mig och att jag skulle sitta still men hon skrattade lika mycket själv så det så! Det såg ut som ketchup, chokladpudding och vanlijsås!! Jossan knäppte kort, jag hoppas jag får det så ni kan få se.
Och resultatet blev inte illa alls. Kolla på andra kortet vad rött det lyser när man har belysning ovanifrån.
Jag har iaf inte några gråa hår att färga över. Mamma däremot har problem med grått hår berättade hon idag. Hon har problem med att hon inte har grått hår.... Hon är blond men ju äldre hon blir desto mörkare blir det så hon brukar göra ljusa slingor. Nu berättade hon att hon var så nöjd för att dom slingor hon gjort sist gick åt grått! Hon skulle gärna ha lite gråa hår, "det är så snyggt! " Ja vi har alla olika problem. :)
Hon brås på sin far, min morfar. Han var också blond och fick inga gråa hår förrän långt fram i livet. Jag kanske också fått dom generna?


Kommentarer
Postat av: Maggan

Ser skiitsnyggt ut, både frisyr och färg!!

2008-02-17 @ 09:39:26
URL: http://mags.webblogg.se
Postat av: Marja

Jätte läckert!

2008-02-18 @ 19:37:20
URL: http://marjamej80.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0