Whisky in the jar

Jag skulle bjuda Sören på en whisky nyss. Det var nog ett tag sen vi drack whisky. Det var en spindel i ena glaset. Inte nog med det, det låg ett spindel-"skal" där också. Ömsar spindlar skinn? Jag släppte ut den levande spindeln och diskade ur skalet.

Idag har Hacke och jag varit upp till Colldéns, jag på cykel och Hacke på crossen. Spännande..... första gången har kör i skogen. Han var ångrade sig nästan innan vi ens for iväg. Men när vi åkte hem då sjöng han när han körde! Fast jag cyklade fortare än han körde...... men det är bra att han är försiktig.

     

På kvällsidan kom William med sin cross och då var dom iväg en vända till med Sören.

När vi kommit hem från eftermiddagsturen tänkte jag cykla en sväng på skogen själv men då tyckte Sören att "kan du inte klippa gräsmattan istället?" (Han låg i  sängen.....hm....) Nå, det är ju också motion så jag gjorde det. En dryg timme tar det. Innan dess hade jag stoppat i två kycklingar delade i halvor i ugnen så man kan säga att jag lagade mat samtidigt som jag klippte gräs OCH motionerade. Snacka om simultanförmåga! Sen blev det kycklinggryta ris och sallad.

Det blir "husmanskostvecka" denna vecka. Ibland är det bra att ha ett tema, det är så svårt att hitta på mat. Jag har köpt bland annat isterband (fast jag tyckte det stod "Östersund" på min matlista....handstil, vad är det? Fast varför skulle jag skrivit Östersund på matlistan? Jättekonstigt....) och i morgon ska vi äta biff á la Lindström. Det känns som evigheter sen jag lagade det. Om jag nånsin har lagat det. Och nån dag blir det fläskpannkaka.

Nu måste jag riva i åt barnen, dom är fortfarande ute och spelar fotboll fast både Sören och jag sagt åt dom flera gånger att komma in. Klart, är det sommarlov så är det!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0