Kanske ni undrar....

...hur det är med Herman? Jo det är bra. Han vaknade till igår kväll när jag duschade och kräktes lite, sen sov han hela natten och i morse mådde han bra. Han drack visserligen bara vatten och saft till frukost men han var glad och såg pigg ut och sa själv att han mådde jättebra. Han åt både lunch och kvällsmat. Jag vet inte vad det kan ha varit han drabbades av som gick över så fort!? För han var verkligen jättedålig igår (jag tänker INTE gå in på alla detaljer). Kan ha fått i sig nåt olämpligt? Dålig mat? Smälvatten?
Jag är dock lite trött idag fastän jag fått sovit hela natten utan avbrott. Det blev lite sent eftersom vi tittade på morden i Midsommer, sen hade jag lite svårt att slappna av, jag trodde jag skulle få ha nattjour och rycka ut en gång i halvtimmen....men jag slapp! Hoppas vi slipper fler sjuka barn.
Nu sitter dom bägge två i sal´n och lyssnar på sina mp3-spelare och Sören är på Hammarn och tillverkar packväskor till motorcykeln så det är så LUGNT och skönt här. Smuttar på en konjak och läser bloggar.

Jaha, nu gick det i dörren, slut på friden....

Kommentarer
Postat av: beritdolores

Hej !
Inte visste jag att Herman har varit dålig, usch..
Ja, själv sitter jag här på lördagkväll och smuttar på ett gott rött vin....
Kram

2008-04-05 @ 22:05:31
Postat av: Emma

Konjac Gun =)
stackars heman

2008-04-06 @ 15:55:33
URL: http://memzz.blogg.se
Postat av: alias Kvasthilda

Konjak är mumz...

2008-04-06 @ 20:15:58
URL: http://aliaskvasthilda.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback




RSS 2.0